Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Ahalen en bezorgen

Ook wij hebben onze dienstverlening aangepast in verband met de bestrijding van het corona-virus. Even geen lekkere lunch, taartjes en vers bereide maaltijden om in ons gezellige restaurant te nuttigen. Maar we koken nog steeds met liefde voor jullie!
Tot 28 april hebben we een afhaal- en bezorgservice op vrijdag en zaterdag.  Kijk hier voor onze dagmaaltijden. Wel even van te voren bestellen, want we hebben niet echt veel op voorraad deze dagen. Je kunt je bestelling opgeven via elles@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Vermeld je naam, mobiele nummer, dag waarop je wilt afhalen en het aantal maaltijden vlees of vega. Wil je het thuis gebracht hebben? In Middelharnis en Sommelsdijk doen we een bezorgrondje tussen 17:00 en 19:00 uur dus geef dan ook je adres door.

Kom je afhalen, zorg er dan voor dat je niet met meer dan 3 personen tegelijk binnen bent. Natuurlijk kun je bij ons contactloos betalen of pinnen en voor de bezorgmaaltijden sturen we een tikkie.


 . 

 

 


Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws

Feed

06-05-2020, 12:00

MOEDERDAG !

Wat is er fijner dan je allerliefst moeder te verwennen met een heerlijke brunch, waar ze heerlijk van kan genieten aan een gezellig gedekte tafel in huis. Wij hebben daar natuurlijk iets lekkers voor...   Meer


06-05-2020, 11:11

   Meer


16-04-2020, 13:37

Thuis genieten van de lekkerste koffie!

Verlang je ook zo naar onze heerlijke koffie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Samen met onze koffieleverancier Brinks CoffeeRoasters slaan we de handen ineen om deze rare Corona-tijd door te komen. Je kan...   Meer


16-03-2020, 08:00

Corona-protocol

Zoals inmiddels wel bekend is, moeten wij ook onze deuren sluiten i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus. Tot 6 april blijven onze deuren dus gesloten, maar we willen wel graag voor...   Meer


08-01-2019, 23:15

Keep calm and eat healthy

Ook zo vol van goede voornemens? Wij maken het leuk en lekker. Van woensdag tot en met vrijdag serveren we een verrassend lekkere en gezonde dagmaaltijd voor €12,50 per persoon en voor €16,50 maken we er een...   Meer


Ouder >>Voor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.