Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Helaas hebben we weer alleen afhaal!

In verband met de coronamaatregelen hebben we zolang de gedeeltelijke lockdown duurt weer beperkte openingstijden, maar natuurlijk kun je ook nog steeds een lekkere maaltijd afhalen. Op woensdag en donderdag zijn we er tussen 16:30 en 18:00 uur. We hebben altijd keus uit soep, diverse diepvriesmaaltijden en een verse dagmaaltijd  om het jullie makkelijk te maken thuis.

Op vrijdag en zaterdag is er tussen 17:00 en 19:00 uur Surinaamse roti en een wisselende dagmaaltijd om af te halen. Kijk op onze pagina maaltijden om te zien wat er op het menu staat.Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

16-03-2020

Corona-protocol

Zoals inmiddels wel bekend is, moeten wij ook onze deuren sluiten i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus. Tot 6 april blijven onze deuren dus gesloten, maar we willen wel graag voor jullie blijven koken! Zeker nu is het belangrijk om in een goede conditie te blijven en gezond te eten. Vandaar dat we van woensdag tot en met zaterdag een bezorgservice starten. Kijk op de pagina maaltijden wat we deze week voor jullie maken en hoe je kunt bestellen.Terug naar overzichtVoor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.