Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €16,50 kun je bij ons een driegangenmenu komen eten. Vooraf hebben we keuze uit een soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke ijskoffie met slagroom en caramelsiroop.

 Niet zo'n grote eter, alleen de hoofdmaaltijd mag natuurlijk ook.


Woensdag 12/9


Frisse bietensalade met een lauwwarme aardappelsalade en vegetarisch gehaktbrood. 

Donderdag  13/9

Geroosterde worteltjes uit de oven met ahornsiroop, tijm en aardappel-pastinaakpuree met marmelade-saucijsjes 


Vrijdag 14/9

Coq au vin van scharrel-kipdijfilet met aardappelgratin en gestoofde prei. Voor de vegans maken we een heerlijke curry met kipstuckjes van de vegetarische slager. 

TGIF We hebben ook een toetje: heerlijk stoofpeertje met een bolletje ijsJe wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.