Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Van 16 maart tot 1 juni is ons restaurant gesloten, maar op vrijdag en zaterdag hebben we een afhaal- en bezorgservice. Graag wel even van te voren bestellen. 


Vrijdag 22 en zaterdag 23 mei


Surinaamse roti met scharrelkipdij, boontjes en een eitje of zonder kip maar dan met tempeh en zoete aardappel voor €12,50 p.p.

Deze week naast de roti om af te halen een hele lekkere special: broodje pulled pork! Natuurlijk home made op de kamado van Livar procureur; het varkensvlees met 3 sterren beter leven! En eet je liever geen vlees dan hebben we natuurlijk ook een verrukkelijk broodje pulled jackfruit. Allebei de broodjes kosten €7,95 en worden geserveerd met homemade coleslaw en bbq-saus. Voor €10 maken we er een maaltijd van met aardappelwedges uit de oven.
Bestel via 0612260764 voor vrijdag en zaterdag om niks te missen.


Vrijdag 29 en zaterdag 30 mei

Surinaamse roti met scharrelkipdij, boontjes en een eitje of zonder kip maar dan met tempeh en zoete aardappel.

Kip Mughlai; romige Indiase curry natuurlijk met basmatirijst en een pittige groentencurry, spinaziepakora’s, mangochutney, yoghurtraïta en een pappadum voor €15. Ook veganstyle met vegan kipstuckjes te bestellen.


Hoe werkt het? Geef via een mail naar elles@bijelles.nl aan ons door:
- de dag en maaltijd; 

- aantal volwassen en eventueel kinderen

- of je wilt afhalen (tijdstip mag je aangeven) of het bezorgd wilt hebben,

- adres en mobiele nummer. We sturen je dan een tikkie of vragen het bedrag over te maken.

Je kunt bij ons afhalen tussen 17:00 en 19:00 uur. Voor de avondmaaltijd rijden we vanaf 17:00 uur we een bezorgrondje in Middeharnis en Sommelsdijk. Als we bezorgen bellen we bij je aan en zetten de bezorging op de stoep. 

Alle maaltijden kosten inclusief bezorging in Middelharnis en Sommelsdijk €12,50 per persoon.  Buiten deze kernen kunnen we in overleg ook bezorgen.

Voor elkaar en met elkaar komen we er wel! 

💪❤️🙏🏻 #lekkerbijelles #freshfood #stayhealthy #voorelkaarmetelkaar