Bij Elles


Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €12,50 kun je bij ons een heerlijke dagmaaltijd komen eten. Op vrijdag kun je ook wat uitgebreider komen tafelen met vooraf  keuze uiteen soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke koffies met slagroom en caramelsiroop of een likeurtje.

Natuurlijk hebben we ook altijd een vegetarisch alternatief.


Woensdag 27/11


Quiche met prei, walnoten en brie of eentje met spinazie en zalm. Natuurlijk geserveerd met een lekkere salade.

Donderdag  28/11

Kip à la Normande, in cider gestoofde kipdij met appel en aardappelpuree. De vegetarische optie is een groentenstoof met appel en pastinaak.

Vrijdag 29/11


TGIF voor als je niet kunt kiezen: menu met drie kleine mini-burgers en zoete aardappelfriet uit de oven, 3 sausjes en salade.Je krijgt al onze homemadeburgers op je bordje: BLT van rundgehakt, big bad beanburger en aubergineburgertje. Natuurlijk ook geheel vega(n) te bestellen.


Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.