Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €16,50 kun je bij ons een driegangenmenu komen eten. Vooraf hebben we keuze uit een soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke ijskoffie met slagroom en caramelsiroop.

 Niet zo'n grote eter, alleen de hoofdmaaltijd mag natuurlijk ook.


Woensdag 15/8


Homemadeburger op een pain de mer-broodje met bacon, sla en tomaat met rode coleslaw en zoete aardappelfriet uit de oven. Natuurlijk hebben we ook een vegan-bonenburger voor een dagje zonder vlees

Donderdag  16/8

We gaan we al om 18:00 uur dicht wegens andere verplichtingen, maar je kunt tot die tijd wel een maaltijd afhalen.We hebben een heerlijk soepje van geroosterde tomaten en paprika met een stukje zoete aardappel-fetaquiche.


Vrijdag 17/8

Risottodag! Met wortellintensalade en kipdij gemarineerd in Solaesbier. Maak er een driegangenmenu van voor 16,50 met een soepje vooraf en een lemon merenguefool toe.
En let op zaterdag vieren een feestje met onze All you can eat BBQ vlees of vega voor 17,50.

,Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.