Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €16,50 kun je bij ons een driegangenmenu komen eten. Vooraf hebben we keuze uit een soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke koffies met slagroom en caramelsiroop of een likeurtje.

 Niet zo'n grote eter, alleen de hoofdmaaltijd mag natuurlijk ook.


Woensdag 16/1


Gratin van aardappel en knolselderij met een frisse bietensalade en een rundersaucijs of vegetarisch worstje

Donderdag  17/1

Turkse köfte met pittige tomatensaus, gegrilde groenten en geserveerd met couscous. Liever vegan? Dan hebben we ook lekkere bonen-linzen-balletjes

Vrijdag 18/1


Indonesische rendang met sajoer lodeh (groenten) en sambal goreng telor (eitje) en witte rijst.Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.