Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

High Tea

Vrienden, de lekkerste hartige én zoete hapjes en onbeperkt theeleuten - klinkt als de perfecte combinatie. Laat het nou net zo zijn dat wij deze drie dingen samen brengen in de Bij Elles High Tea! Bij onze high tea weet je 100% zeker dat alles wat er op je bordje komt vers én zelfgemaakt is en zeg nou zelf; dat smaakt toch net wat lekkerder. Onze Bij Elles High Tea bestaat uit 3 gangen en kost € 21,95 p.p.  We hebben een gang met soep en hartige hapjes, een rondje met scones en jam en dan nog taartjes. Graag van tevoren reserveren zodat we alles vers kunnen maken.
Wil je nou écht met een goed gevoel een middag verwend worden? Kies dan voor onze
Healthy High Tea. Hierbij serveren we ook smoothies en onze bijzondere taartjes zonder geraffineerde suikers en lactosevrij. Dan ga je gegarandeerd met een volle maag en vitamineboost de deur uit! De Healthy High Tea kost € 24,95 p.p. Ook voor de Healthy High Tea graag van tevoren reserveren.


High Wine

Meer zin om te borrelen dan thee te leuten? We hebben ook een overheerlijk High Wine arrangement! Een uitstekend idee voor de zaterdagmiddag. De High Wine bestaat uit 3 glazen wijn met bijpassende hapjes en kost €27,50. Wederom van tevoren graag reserveren.

Workshops

You're never too old to learn! Wil jij in een gezellige en informele sfeer nieuwe dingen leren op culinair gebied? Denk dan eens aan onze workshops. Hieronder vind je een indicatie van de mogelijke thema's. Met enige regelmaat organiseren wij workshops op inschrijving - kijk hiervoor bij de 'events' onder de categorie home. Wil je met een eigen groep komen? Dit kan uiteraard op afspraak geboekt worden. Neem voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden contact met ons op.